Andlig vägledning  Rådgivning  spå dig i kaffesump spå dig a tarotkort Smärtlindring genom helande kraft  Råd om hur du kan hantera stress  Spirit Andlighet Föreläsningar  Meditativ avslappnande musik.
Arbete med trumma

Ellinor IsaDeRoss Eklöf är en Spirituell musiker som gör inspirerade sånger från Skaparen och dynamisk trumning från Moder jord med helande kraft!

Referenser längre ner

Helande kraft!

Ellinor arbetar med ett djuplodande koncept där ton och vibration går ner på djupet för att rensa kroppen och energikroppen från psykiska & fysiska blockeringar. Och sessionen avslutas med påfyllning av ljus lätt energi så att ett friare flöde leder till ett helande av kropp och själsliga sår.


Att rensa kropp och knopp leder för de flesta till klarare tankar mer kraft och energi samt att en del fysiska krämpor förbättras.


Trumman är ett instrument som i tusentals år använts för helande verksamhet och för kontakt med andevärlden.


Den amerikanske musikern Layne Redmond har genom många års forskning funnit att det för några tusen år sedan var de kvinnliga prästinnorna som spelade trummor runt medelhavet.

Trumseans!

En annorlunda seans där trumma och sång bjuder in andevärlden för att ge budskap till de som behöver.


Trummeditation

Med hjälp av trumman och toning vägleds du att släppa spänningar och uppnå avslappning vilket ger dig mer kraft och energi, enskilt och i grupp.


Privata sessioner, healing!

Fysisk och psykisk balansering med hjälp av trummans vibrationer och sångens mjuka toner enskilt.

En och en halv timme 1200.00 kontant på plats annars 3 dagar innan session via Swish eller Paypal


Föreläsning!

Ellinor IsaDeRoss Eklöf är en inspirerande berättare som bjuder på något annorlunda.

Upplevelse konsert med spirituell dynamisk trumning och sång som varvas med berättelser ur livet framförda med humor och kärlek.


Sound helaing, Soul healing!

Är din kropp i synkronitet med ditt hjärta eller känner du dig stressad, pressad i obalans och känner att du bara skulle vilja lägga dig ner och dra täcket över huvudet.


Behöver du en avstressande, avkopplande och helande stund, då har jag något för just dig.


Ett nytt och unikt koncept med ljus, trumma och toning, en upplevelse utöver det vanliga som ger lugn, kraft och energi åt sinne, kropp och själ.

Privata sessioner 700:-SEK/person, om inget annat anges, angående grupper sänd en förfrågan om prisuppgifter!

info.bokning@theoakleaf.se

Sound healing, soul healing!


Ellinor ville prova en grej på mig.

Och jag svarade ok, när det väl var dags var jag jättetrött och hade väl ingen lust.

Jag har aldrig deltagit i något liknande förut har väl inte riktigt varit min grej och visste absolut inte vad jag skulle förvänta mig.

Kom in i rummet och fick se att hon byggt upp ett rum i rummet som såg väldigt inbjudande ut. Fick lägga mig ner på en madrass med en filt över mig och det var som att krypa in i en kokong jag kände mig omhuldad.
.

Hon börjar med sin trumma,
Vibrerar i kroppen, lyssnar på trumman, känner ett lugn infinna sig.


Tankarna flyger sin väg kan inte koncentrera mig och efter ett tag blir jag helt avslappnad.
Då höjer hon rösten en aning, man vaknar till och börjar lyssna igen efter ett känner jag mig åter lugn och avslappnad.


Efteråt är jag så avspänd att jag knappt kommer upp från madrassen.


En enorm känsla av ro infinner sig men efter någon halvtimme känner jag att jag har en enorm energi och jag är pigg, jag som annars är kvällstrött.

Känslan man får är svår att beskriva med ord.

Verkligen något som alla borde prova på.

Britt-Marie Grönholm Eklöf


_______________________________________________


Helande kraft


Haft en tung tid bakom mig där även för 2 år sen en koll i den beryktade väggen varit ett faktum. Att på egen hand ta sig ur bla en sån sak med fam o vänner,bekanta mm som inte riktigt förstår gör dessvärre att även reservbatteriet pustar och förvarnar för uppsägning emellanåt.Det jag själv brunnit för har på något vis i denna röra fått träda åt sidan och tron på mig själv hamnat ner i sko skaften.

Hopplösheten som tidigare inte funnits i min värld har rotat sig i mitt sinne. Jag har varit en sån som tyckt att "allt går att lösa o det som inte går att lösa tar bara lite längre tid". O den här hopplösheten är ingen rolig känsla att få till sig o den känns svår att bli av med i alla motgångar som haglat o man känner att ingenting går i ens väg.

Har under en tid känt att jag måste få hjälp och har även sökt det.. Inte med någon större framgång.Men...


Fick tel nr av en vän och bestämde mig för att höra av mig till denna damen.Ringer upp henne för att kolla av om hon kanske är den jag söker och om det finns något hopp om att få den hjälp jag känner jag behöver. Jag hör fortfarande hennes kortfattade ord i tel - "Vi måste ses o det är akut"

Sagt o gjort träffade jag Ellinor.


Har nu provat en session hos henne. Hon sa inte så jätte mycket men ändå känns det som jag fått mycket info och hjälp. Hennes trummor o sång fick mig att komma ner i varv igen vilket jag nu stenhårt försöker hålla mig kvar i. Min känsla av Isa är att hon är en rak och ärlig person i det hon gör. Mycket rättfram i det hon säger o hon kan sin sak. En person jag varmt rekommenderar att besöka o jag ser fram emot att våra vägar kommer korsas en hel del framöver.


En stor varm kram i vintermörkret


Majsan